Mw. mr. C.A.C. Kooijmans

Expertises

Algemene informatie

Mevrouw mr. Kooijmans (Carmen) is in 2022 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit met de afstudeerrichting Strafrecht.

Gedurende haar opleiding heeft Carmen stage gelopen bij Aarts & Nijenhuis Advocaten. Tijdens haar studie heeft Carmen dus al uitgebreid met de praktische kant van het vak kennis kunnen maken.

Tijdens haar studie HBO-Rechten heeft Carmen zich ook twee jaar ingezet als bestuurder van studievereniging Fides, de studievereniging van de opleiding HBO-rechten van de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. Allereerst als secretaris en vervolgens als voorzitter. Daarmee heeft Carmen laten zien dat ze in staat is naast een pittige studie extra taken aan te kunnen.

Ook heeft ze tijdens haar master de bestuursfunctie interne betrekkingen vervuld bij de Nijmeegse Criminologische en Strafrechtelijke vereniging Dr. Nico Muller van de Radboud Universiteit. Tijdens de coronapandemie heeft ze de vereniging online draaiend weten te houden.

Nijenhuis & Lamers Advocaten is verheugd dat Carmen haar roeping als sociaal advocaat volgt. Haar inzet, doorzettingsvermogen en kennis zal ze inzetten om voor cliënten het maximale resultaat te behalen.

In 2022 is mr. Kooijmans beëdigd als advocaat. Ze is in loondienst werkzaam.

Geregistreerde rechtsgebieden

Volgt op korte termijn